KB Finance • ConsultancyIn opdracht van Kim Burger van KB Finance • Consultancy mocht ik het logo, huisstijl en de website ontwikkelen.


KB Finance • Consultancy Briefpapier KB Finance


KB business card


KB Finance website

Website: KB Finance • Consultancy
http://kb-finance.nl/

” Ik ben sinds kort begonnen als zelfstandig professional en had iemand nodig voor het ontwerpen van een bedrijfslogo, huisstijl, visitekaartje en website.
Uiteindelijk bleek Manfred de juiste persoon voor deze opdracht.
Manfred is erg creatief, heeft een goed luisterend oor en heeft mijn wensen kunnen vertalen naar een praktische, heldere en zeer aantrekkelijke website en huisstijl. Zowel mijn website als mijn logo, visitekaartje en briefpapier zijn perfect op elkaar afgestemd.
Manfred organiseerde de creatie tot het eindproduct en betrok me overal bij, zodat ik tussentijds goed op de hoogte bleef van de ontwikkelingen. Uiteindelijk hebben we de gestelde deadline gehaald, heb ik de visitekaartjes laten drukken en kon 01-01-2012 de website live!
Mocht je iemand nodig hebben voor het ontwerpen van een bedrijfslogo, huisstijl, visitekaartje en/of website, dan kan ik Manfred zeker aanbevelen. Manfred is een professioneel grafisch ontwerper pur sang!

Manfred, bedankt voor het mooie resultaat! “